Bine ai venit la URBAN STARS, o încercare de a promova Freestyle-ul național tip MC Battle sau Rap Battle. Pentru început, vom opera la nivel local (Constanta), dar intenția noastră este ca în viitor sa ne expandam pe tot teritoriul Romaniei.

Nu este nevoie ca tu sa ai un nume sau o cariera în spate, doar sa fi bun pe cea ce faci. Înscrierile vor fi total gratuite, arata cele mai bune skill-uri, tehnice și flow-uri la proba de preselecție pe care o s-o ai după înscriere pentru a fi printre cei 8 selectați.

O motivație extra pentru a da totul pentru victorie sunt premiile în metalic pentru câștigător. Nu ezita sa te uiți la detaliile evenimentului viitor pentru a putea verifica aceste premii.

Orice dubiu, ne găsești în secțiunea Contact de pe pagina sau în rețelele de socializare de mai jos.

MEREU SUNTEM PREZENTI AICI

Andrei Dorin - 20 de ani

De mic mi-au plăcut audiovizualele, partea de creare de conținut m-a fascinat. De acea, ca orice puștani în ziua de astăzi, am început cu canalul meu de Youtube, am trecut după la editare de videoclipuri pentru artiști locali, și un lung etc pana în ziua de astăzi.

În ultimi ani am fost atras de freestyle aproape la un nivel...s-ar putea spune chiar indecent. Urmărind competițiile în limba spaniola (ei știu foarte bine cea ce fac) am ajuns sa ma îndrăgostesc de lumea asta.

Asa ca împreuna cu fratele meu, ne-am decis sa îmbarcam aceasta aventura ca Urban Stars, numita mai pe romanește promovarea de freestyle la nivel național.

Bratu Viorel - 27 de ani

De mic am avut o mare pasiune pentru muzica. La 15 ani am descoperit programul Virtual DJ: făceam sesiuni stand ore întregi cu ochii în ecran fascinat de efectele și filtrele pe care le aveam la îndemâna și nu realizam cum îmi zbura timpul.

Mai târziu am început sa ma întreb de unde venea toată muzica pe care o mixam, credeam ca vine dintr-o alta lume asa ca am început sa investighez mai multe despre producțiile muzicale descoperind tot odată programul Fruity Loops: primi 4 ani mi se părea ca învăț limba chineza. A fost o provocare pentru mine dar îmi plăcea atât de mult încât uitam sa mai ies afara din casa.

Am experimentat în mai multe stiluri muzicale în funcție de starea pe care o aveam făcând colaborări cu artiști underground pe plan local. Îmi place de la muzica electronica, rap, hip hop, trap... Pe lângă instrumentale mi-am dedicat timpul făcând și versuri.

Mi-am investit majoritatea veniturilor în echipamente și programe ducându-mi în asa fel muzica la un alt nivel. Dedic cel puțin 3 ore făcând muzica ținând cont ca am și un job stabil în alt domeniu. Pentru mine muzica este viata și viata este muzica.


CONTACT:

korbumps@gmail.com

INSTAGRAM | FACEBOOK